3 !

Kymmeneen kouluun, ah ihanuutta. Tästä ei päässyt tavallisina päivänä nauttimaan. Se vain, että herätettiin jo varttia vaille seitsemän. isoveli oli kämminyt koneen, joten aamulla ei ehtinyt tännekään, mutta kulutin aikaa piirtämällä, Ja siihen se aika sitten aika tehokkaasti menikin. kakskytä minuttia varasin kouluunmenoon, mutta mitenkäs kävikään, bussikuskilla oli taas vaihteeksi hyvin hauskaa leikkiä etanaa ja jokainen ihminen teki kaikkensa etten ehtinyt ajoissa kouluun. Jos ei jääty joka liikennevaloihin, niin siinä tapauksessa joku vietti laatuaikaa noustessaan bussiin senkin edestä. Oikeastaan, ei se pajoa haitannut, kun en oo melkein koskaan ennen tän vuoden aikana myöhästyny. Toinenkin asia oli outo matkalla kouluun. Mulla oli aivan tajuttoman alaston olo ilman mun rakasta pipoa, sillä menin ekaa kertaa kouluun ilman sitä sen jäkeen kun olin kutonut sen. Mitäköhän mää teen sitten huomenna ? Luvettu melkein kolmekymmentä astetta, mutta en halua erota rakkaasta vihreestä, Mambolangasta kudotusta pipostani.

Koulupäivä taas. Vallan viehättävä. Tunti raaputin purukumeja pois pulpettien alta. Sitten syömään. Sitten rapsuttamaan. Sitten lähtevienpäivän tanssit. Niiden pukuja oli kiva kattella ja arvostella : ) Mutta odotan kauhulla meidän tansseja. Kamalaa..

Kotona ei mitään ihmeitä. Harmittavan kolea päivä, ei muuta.

Lopuksi mielä vetoan kaikkiin purkanjauhajiin. Jos teitä haluttaa liimata purkkanne jonnekin, liimatkaa ne jonnekin muualle kuin historianluokan pöydänalusiin. Kiitos : >>